OVER B.

Mijn hart werd warm van een B. die plots weer meer was dan enkel B.

Mijn hart werd warm van B. and Beyond.


Hopelijk wordt jullie hart even warm van mijn kleine baby’s uit klei.

Hopelijk wordt jullie hart net zo warm van B. and Beyond.

B. AND BEYOND

Tot voor 2021 was er alleen maar B. De B. staat voor Bieke, zoals men mij intussen al enkele decennia noemt. Of Bea, voor de vrienden. Zelfs mijn familienaam begint met een B. En om het feestje helemaal compleet te maken huwde ik enkele jaren geleden ook een man met een B. Voor alle duidelijkheid: ik huwde hem niet alleen omwille van zijn naam. Intussen maakten 2 jongens ons gezin compleet. Die laatste twee maakten mij ineens ook een Boysmom, alweer die B.


Tot dat moment was ik alleen maar B. Heel veel B.’s … dat dan weer wel.


En dan word je 30 in een turbulent jaar en ga je op zoek naar wie je nog meer kan zijn dan alleen maar B. Een nieuwe passie. Of beter: een passie die de voorbije jaren naar de laatste rij verdwenen was. Eindelijk terug iets voor mezelf, terug meer dan alleen maar B.


Ik ging opnieuw aan de slag met klei en maakte enkele setjes oorbellen. Mijn hart werd er warm van en ik bleek niet de enige. Het idee van een eigen webshop ontstond. Mijn eigen webshop waarin ik met veel trots mijn handgemaakte oorbellen uit klei zou kunnen tonen. Beginnend met oorbellen, maar al enkele ideeën in het achterhoofd om eraan toe te voegen wanneer de tijd er rijp voor was.

Liefs,

Bieke