VERZENDEN EN RETOURNEREN


VERZENDING


Wij trachten onze producten steevast de dag na uw aankoop te verzenden om ze zo snel als mogelijk bij u te laten bezorgen. Aangezien alles handgemaakt is door ons, zou het – in drukke periodes – een beetje meer tijd in beslag kunnen nemen.


De verzendkosten bedragen €3,40 voor verzendingen binnen België en €7,95 voor verzendingen binnen Europa. Dan worden de pakketjes via brievenbuspost bezorgd. Producten die niet door de brievenbus passen (oa. de Mix & Beyond doosjes) worden via pakketpost verstuurd. De kostprijs hiervan bedraagt €6,95 voor België en €9,95 naar Nederland.


De juweeltjes worden in een brievenbusdoosje opgestuurd. Zo kunnen wij op onze beide oren slapen dat de items onbeschadigd bij u toe komen. Bovendien hoeft u niet thuis te zijn voor de levering, aangezien de postbode de doosjes gewoon in jouw brievenbus kan deponeren.


RETOURNEREN


Aangekochte producten kunnen geretourneerd worden. Hiertoe dien je ons binnen de 14 dagen na levering te contacteren via één van onderstaande contactmogelijkheden. Het retourneren is op eigen risico. De terugzending dient te gebeuren De kosten ervan worden gedragen door de koper.Retourtjes kunnen persoonlijk terug bezorgd of verzonden worden.

De producten dienen op een soortgelijke manier te worden verzonden dan hoe u het heeft ontvangen. De items mogen in geen geval verzonden worden in een normale briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. De kans op beschadiging is hierbij te groot. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging bij terugzending.


We behouden het recht om retouraanvragen en -zendingen te weigeren bij een vermoeden van gebruik door de koper of bij een vermoeden van schade aangebracht door anderen dan de verkoper of leverancier van de producten. Op maat gemaakte producten of bestellingen op aanvraag gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.


Indien de retouraanvraag binnen bovenstaande termijn gebeurd, de retour door ons werd goedgekeurd en wij de items in oorspronkelijke staat ontvangen, betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug binnen de 3 werkdagen na het ontvangen van de items. Afhankelijk van uw bankinstelling zal u het geld diezelfde dag of enkele werkdagen later op uw rekening ontvangen. De terugbetaling gebeurt op dezelfde wijze (cash/payconiq bij afhaling of overschrijving bij online aankoop) als de wijze waarop u de aankoop deed.


Je kan er uiteraard ook een ander product uitkiezen. Het aankoopbedrag van de retourzending zal dan in mindering worden gebracht met de nieuwe aankoop. Indien u een duurder item uitkiest, zal u worden gevraagd het resterende bedrag over te maken. Indien u een goedkoper item uitkiest, betalen wij u het verschil terug.


HERSTELLEN

Je kan je product ten allen tijde laten herstellen.De herstellingskosten zijn voor onze rekening wanneer u kan aantonen dat de schade buiten uw schuld om gebeurde én als u binnen één maand na ontvangst contact opneemt via één van onderstaande contactmogelijkheden. Je dient ook nog over alle onderdelen te beschikken. Na contact met ons kan je het product bij ons binnen brengen of naar ons te verzenden.De kosten voor de verzending zijn voor de koper. De producten dienen op een soortgelijke manier te worden verzonden dan hoe u het heeft ontvangen. De items mogen in geen geval verzonden worden in een normale briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. De kans op beschadiging is hierbij te groot. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging bij terugzending.

Uiteraard kan u ook items laten herstellen wanneer de garantieperiode van 1 maand verlopen is of wanneer items door uw schuld beschadigd raakten. De kosten hiervan zijn voor de koper, maar zullen vooraf worden besproken zodat u dan alsnog kan beslissen of u het item wil laten herstellen op eigen kosten.